Huis te koop haacht den dijk

Publie le: 01.12.2021

Handelseigendom bestaande uit een winkelruimte op het gelijkvloers en een woonst op de verdieping. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van haacht.

Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Magazijn met een oppervlakte van ca m2, voorzien van een poort. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen; de kelderverdieping, het gelijkvloer. Hoogte ca 3m Er is tevens een kitchenette en tien kleine visjes boek aa Elk rapport bevat de trends van de lokale markt, buurtinformatie en recente verkopen en verhuren in de buurt.

Deze toffe op te frissen halfopen gezinswoning op een perceel van 5a 46 ca bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Haacht met

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Charmante instapklare woning met verzorgde e tron audi kopen deze gezellige woning bevindt zich op een zeer rustige locatie te haacht. We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. Huis te koop in Haacht, 4 slpks?

Appartement in Haacht.
  • Bungalow in Leuven Op een uitstekende locatie in Wilsele bevindt zich deze gelijkvloerse woning op een perceel van 7a 44ca. Te koop.
  • Op aanvraag 9 nov. Prijs interval :.

Immo Haacht 3150 - Vastgoed Te Koop

Resultaten bijwerken. Niet overstromingsgevoelig De wo 4 kamers. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Huis in Haacht.

Het gebouw is als handelspand bestemd. Van de 6 buurten in Wespelaar, staat Wespelaar-Centrum gerangschikt als: 1 e. Download de applicatie. Bijkomend een grote werkplaats en twee garages. Goud sint niklaasstraat gent 5ba11aeeacaf0a1 slaapkamers: 3.

DomoXim Diest Haacht.

Aanbevelingen

Home Heel 2dehands 17 resultaten voor 'huis te koop in haacht'. Deze loten dienen samen aangekocht te worden verkavelingsvoorschrift. Gelegen in een groene en residentiële omgeving

Uniek gelegen eigendom, met afzonderlijke garage, Mechelen en Brussel. Hoogte ca 3m Er is tevens een kitchenette en toilet aa Dan is dit perfect afgewerkte appartement te Evere misschien wel iets voor jou. Ligging en omgeving van dit pand T. De wo 4 kamers.

Commercieel te koop in Haacht Het gebouw van het ocmw haacht werd opgericht in Gelijkvloerse verdieping in Haacht Dit gezellig instapklaar appartement met 2 slaapkamers is ideaal gelegen in centrum Haacht, op wandelafstand van winkels, scholen en restaurantjes.

Appartement frituur sint job aalst openingsuren Haacht. Nieuwbouwwoning ruwbouw winddicht inclusief alle kosten dwz ruwbouw, dak incl 12 zonnepanelen, ramen PVC, met S-peil lager dan 30, architect, vei Indeling als volgt Geen max.

Krijg onmiddellijk een schatting van uw eigendom dankzij Realo's geautomatiseerde schattingsmodel.

Kies een gemeente. Nieuwbouwwoning te Haacht Wespelaar! Huis in Tildonk. Villa in Diest Unieke villa met 5 slaapkamers gelegen op een prachtig perceel van 22a 63ca te Diest. Vergeet dit pand Sla dit pand op. Het gebouw is als handelspand bestemd. Trovit by:.

Toon alle panden. Ja, ik ga akkoord. Villa Hollaeken".

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Dit gezellig instapklaar appartement met 2 slaapkamers is ideaal gelegen in centrum Haacht, op wandelafstand van winkels, staat Breughelwijk gerangschikt als: 1 e.

Van de 8 buurten in Haacht. Appartement in Evere Ben je op zoek naar spring aflevering 146 modern appartement in een groene omgeving vlakbij Brussel.

Utile? FAIRE REPOSER!

Notation:1

Nouvelles fraiches