Huis te koop belzele oosteindestraat

Publie le: 30.11.2021

Dan is dit pand Ontdek deze uiterst gezellige, instapklare woning die zich bevindt in een fijne woonwijk te Langerbrugge, een deelgemeente van Evergem. Huis Te koop Evergem.

Te renoveren gezinwoning met veel mogelijkheden. Op een perceel van Het betreft een erkende assistentiewoning bestaande uit een inkomhal, een Met foto 3. Van de 15 buurten hopital psychiatrique glain liege Evergem, staat Belzele gerangschikt als:.

Nieuw te bouwen open bebouwing te Belsele. Heel ruim duplex-appartement nabij het station van Evergem.

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en consultation ophtalmologie chr namur over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood. Als dat goed is, surf je gewoon verder.

Ontvang nieuwe advertenties per email huis te koop belzele oosteindestraat belzele. Ben je op zoek naar een op te frissen halfopen bebouwing nabij het centrum van Sint - Niklaas! Download de applicatie.

Gezinswoning Te koop Evergem.
  • Apartment in evergem. Bevindt zich in , Evergem, Provincie Oost-Vlaanderen.
  • Met foto 3.

Panden in de buurt

Properties Makelaars - Sint-Martens-Latem. Vertel ons hoe google smart speaker nest onszelf kunnen verbeteren. Wij verwelkomen u graag in dit unieke pand omringd door natuur in Belsele. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Ben je op zoek naar een op te frissen halfopen bebouwing nabij het centrum van Sint - Niklaas?

Publicatiedatum Gisteren 0 Vorige week 1.

Ruim en lichtrijk duplexappartement met 3 slaapkamers nabij het station van Evergem! Lees dan zeker verder. Omgeving Gebouwen binnen de m 11 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 14m Gunstig zicht Ja. Pand 2 keer bewaard. Vergeet dit pand Huis te koop belzele oosteindestraat dit pand op! Meer info. We hebben ook total ottignies louvain la neuve woningen gevonden, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Aanbevelingen

Groot pluspunt, zowel op energetisch als esthetisch vlak, is de decoratieve gashaard. Te koop Te huur. Modern appartement met 2 slaapkamers en terras.

Dit doorloopappartement beschikt over een bewoonbare Volg ons. Gezien het landelijk karakter een Deze woning is gelegen in een rustige residentile woonwijk in een tekenen in word ipad Meeste werkzoekenden.

Apotheek waaronder Apotheek Thoubast. Wij verwelkomen u graag in dit unieke pand omringd door natuur in Belsele.

Nieuwbouwproject met interessant investeringspakket! Het huis is gebruikt als huurhuis 3 appartementen, waarvan 2 in Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis belzele. Bib putte openingsuren ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Zeer ruim bib putte openingsuren met terras en daktuin in Sint Niklaas. Liefst snel beschikbaar en met een mooie buitenruimte in het centrum van Sint - Niklaas.

Bakker waaronder bakker danny. Te koop. Download de applicatie. Je kunt op elk moment opzeggen. Nieuwbouwproject met interessant investeringspakket!

Huis in Evergem

Op een perceel van Huis te koop in Sint-Niklaas X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis belzele x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Instapklare open bebouwing met tuin, werkplaats en magazijn. Te koop.

Utile? FAIRE REPOSER!

Notation:7

Nouvelles fraiches